Sigal

Farma Net

Profesionistët e shëndetësisë që nuk kanë përmbushur detyrimet e Programit të Ricertifikimit 2010-2014 dhe, që për pasojë, janë të detyruar të kryejnë Provimin e Ricertifikimit mund të njihen me programet orientuese për këtë provim sipas fushës së specialitetit përkatës në linkun e mëposhtëm: Programet Orientuese Për çdo paqartësi ose pyetje në lidhje me...        Lexo te plote
Patologjitë alergjike janë tragjedia e vërtetë e shekullit. Kush vuan nga alergjitë e di mirë se sa e vështirë është diagnoza e si rjedhojë shërimi. Kalohet nga rrufa alergjike deri në situata mjaft të rënda shikimi anafilaktik si rrjedhojë e gëlltitjes së një ushqimi që...        Lexo te plote


Informimi dhe edukimi i publikut për Efiçensën e Energjisë dhe Kredinë për Efiçensën e Energjisë vjen përmes faqes http://www.aab.al përgatitur nga Projekti i Efiçensës së Energjisë i Korporatës Financiare Ndërkombëtare.

Gazeta Shëndeti në treg!

Kopertina 25 maj 2015

Sondazh

A duhet të largohen nga puna mjekët që s'kanë plotësuar kreditet?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...

LIFESTYLE

Ç’duhet të dini për bananen

Manat, rrushi dhe fiqtë, të mira për zorrët dhe kolesterolin

Refluksi gastro-ezofageal, shenjat dhe diagnoza
TURIZEM MJEKESOR

Turizmi familjar, “shija” e tradicionales

“Lumi i Bekuar”, ujërat kurativ të Bënjës

Burimet e ujërave termale kurative në Shqipëri
KUZHINE

Pasta shu, ja si përgatitet

Role mishi, si përgatitet

Uji detoksifikues, pija e përditshme e kënaqësisë dhe pastrimit
MJEKESI ALTERNATIVE

Xhenxhefili dhe super vetitë e tij

A është i dëmshëm sheqeri i frutave?

Si të zbardhim dhëmbët në kushte shtëpie?