Femrat

Kur pastërtia e tepërt të bën dëm

Përshtati në shqip: Blertina Koka / Shëndeti Online dhe gazeta ‘Shëndet+’ Higjienizues për duart gjithmonë në çantë, shtëpia që mban erë të mirë, dyshemeja që shkëlqen nga larja me detergjente të çdo lloji. Fanatikët...

 

Kujdesi për gjirin, ja si kryhet!

Për Shëndeti Online dhe gazeta “Shëndet+”: Mimoza Keta, obstetre – gjinekologe Vetëkontrolli i gjirit bëhet duke kontrolluar gjirin nëpërmjet prekjes me duar për të vërejtur nëse ka ndonjë ndryshim të pazakontë...

 

Vogëlushi hero i shpëton jetën nënës së tij me kancer

Përshtati në shqip: Blertina Koka / Shëndeti Online dhe gazeta ‘Shëndet+’ Për shumë nëna të reja, mund të jetë shqetësuese nëse foshnjat e tyre refuzojnë të ushqehen me gji, ndërsa në rastin e Sarah Boyle kjo gjë...

 

4 ushtrime të thjeshta për një bark të sheshtë

Blertina Koka / Shëndeti Online dhe gazeta ‘Shëndet+’ Çdokush ka mundësi të krijojë trupin e ëndrrave. Mjafton të ushqeheni shëndetshëm, që është pjesa më e rëndësishme për të qenë në formë, dhe të bëni rregullisht...

 

10 modele verore flokësh që mund të krijohen në pak minuta

Vera është periudha më e mirë kur mund të eksperimentoni me flokët, duke krijuar modele të ndryshme të tyre. Më poshtë do të gjeni disa modele flokësh që mund të bëhen në vetëm pak minuta!  

 

7 poza të jogës për një gjoks perfekt

Përshtati në shqip: Blertina Koka / Shëndeti Online dhe gazeta ‘Shëndet+’ Çdokush ka mundësi të krijojë trupin e ëndrrave. Bright Side ka zbuluar disa poza efikase të jogës të cilat nuk përmirësojnë vetëm formën...

 

4 lloje të dhimbjeve gjatë ciklit menstrual që mund të sinjalizojnë për një problem serioz

Përshtati në shqip: Blertina Koka / Shëndeti Online dhe gazeta ‘Shëndet+’ Dhimbjet gjatë ciklit menstrual ta shpifin. Megjithatë ato nuk janë asgjë nëse nuk janë të vazhdueshme. Por, mund të jenë alarmuese nëse janë...

 

Mungesa e orgazmës tek gratë, si kurohet

Për Shëndeti Online dhe gazeta ‘Shëndet+’ Kozeta Mustafaraj, obstetër-gjinekologe Anorgazma është përkufizimi mjekësor që i bëhet vështirësisë për arritjen e orgazmës pas një stimulimi të mjaftueshëm seksual. Kjo...

 

Pensionistja 64-vjeçare lind binjakë

Përshtati në shqip: Blertina Koka / Shëndeti Online dhe gazeta ‘Shëndet+’ Një pensioniste nga Spanja ka sjellë në jetë dy binjakë në moshën 64-vjeçare. Foshnjat, një djalë dhe një vajzë, thuhet se janë në gjendje...

 

7 ushtrime të thjeshta që do t’ju transformojnë trupin në vetëm 4 javë

Trup ideal në vetëm një muaj! http://shendeti.com.al/wp-content/uploads/2017/02/video-1.mp4