Portret

Mjekë që martohen me mjekë: Albana dhe Artid Duni

Denisa Canameti, gazeta “Shëndet+” Dy profesionistë të mirë. Të dy mjekë, të dy pedagogë, të dy të angazhuar nëpër konferenca mjekësore brenda dhe jashtë vendit. Doktoresha është gastrohepatologe, ndërkohë doktor...

 

Mjekë që martohen me mjekë: Alba Daka dhe Ervin Priftaj

Denisa Canameti, gazeta “Shëndet+” Doktor Ervini është mjek ortoped, doktoreshë Alba është nutrigjenetiste. Ata kanë 14 vite bashkë, si fryt i të cilave janë 2 vajza, 11 vjeç dhe 5 vjeç. Pavarësisht se kanë dy specialitete...

 

Mjekë që martohen me mjekë: Silvana dhe Edmond Çeliku

Denisa Canameti, gazeta “Shëndet+” Doktor Edmondi është shef i Shërbimit të Kirurgjisë të Përgjithshme, kirurg i përgjithshëm pranë Departamentit të Kirurgjisë në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”....

 

Mjekë që martohen me mjekë: Migena dhe Petrit Vargu

Denisa Canameti, gazeta “Shëndet+” Ata duken shumë të ndryshëm. Doktor Petriti, mjek kardiolog pranë urgjencës në QSUT, e doktoreshë Migena dermatologe pranë shërbimit të dermatologjisë, po në QSUT. Për gazetën “Shëndet+”,...

 

Mjekë që martohen me mjekë: Vjollca dhe Alketa Koroshi

  Denisa Canameti, gazeta “Shëndet+” Doktor Alketa është mjek nefrolog pranë QSUT-së, ndërkohë zonja e tij Vjollca Koroshi për vite me radhë ka qenë në shërbim të pacientëve të vegjël, si pediatre. Ata janë...

 

Mjekë që martohen me mjekë: Luftime dhe Ibrahim Bruka

Denisa Canameti, gazeta “Shëndet+” Doktoreshë Luftimja është mjeke endokrinologe, ndërkohë doktor Ibrahimi është kirurg i përgjithshëm pranë QSUT-së. Ata kanë dy fëmijë. Dy tipa shumë pozitiv dhe mikpritës. Sigurisht...

 

Mjekë që martohen me mjekë: Bafturi Mati dhe Polikron Çelo

Bafturi Mati, pediatrja që ia kushtoi gjithë jetën shkencës së mjekësisë. Doktor Polikron Çelo, shoku i jetës së saj, vazhdon ta kujtojë me shumë nostalgji, mall dhe dashuri. Ai ndihet i nderuar sa herë i duhet të flasë për...

 

Kur shkarravisnim librat e mjekësisë me zemra

Suzana Zhuka dhe Edmond Nuellari Denisa Canameti, gazeta “Shëndet+” Doktor Edmond Nuellari është shefi i shërbimit të Kirurgjisë Kardiovaskulare në QSUT. Kur e pyesim për bashkëshorten e vet, nuk ngurron të thotë: “Ka...

 

Alfred Lulo, drejtori që ndan jetën mes stetoskopit dhe fushës së gjelbër

Dr. Alfred Lulo duke folur për gazetën “Shëndet+” Bisedoi për gazetën “Shëndet+”: Elona Tereziu Mund të kishte zgjedhur ta skaliste emrin e tij në radhët e “legjendave” të futbollit shqiptar, por lirinë...

 

Petrit Bara: Shërbimi ynë i zemrës, në nivel evropian

Fakulteti i Infermierisë ka si synim që të nxjerrë infermierë të aftë për punë. Studentët e fakultetit tonë punësohen në çdo vend të globit, në Amerikë, në Itali, Gjermani etj Denisa Canameti, gazeta “Shëndet+” Petrit...