A B C Ç D Dh E Ë F G Gj H I J K L Ll M N Nj O P Q R Rr S SH T Th U V X Xh Y Z Zh

Semundjet me shkronjen: Ë

Ju janë ënjtur këmbët? Ja cilat mund të jenë shkaqet

Përshtati në shqip për "Shendeti.com.al": Blertina Koka Kur këmbët janë të ënjtura, të japin një dhimbje therëse sapo vesh këpucët. Lajmi i mirë është se, në shumicën e rasteve nuk është asgjë serioze. Një ekspert ka zbuluar disa nga arsyet përse ënjten këmbët dhe...