A B C Ç D Dh E Ë F G Gj H I J K L Ll M N Nj O P Q R Rr S SH T Th U V X Xh Y Z Zh

Semundjet me shkronjen: RR

Një maskë për fytyrë që zhduk rrudhat si me magji!

Përshtati për gazetën "Shëndet+": Blertina Koka Dëshira më e madhe e femrave është që të fshehin moshën e tyre duke përdorur produkte të ndryshme kozmetike që heqin rrudhat. Ata shpenzojnë shumë kohë dhe para për të zgjidhur këtë problem, dhe në shumicën e rasteve nuk ia...