A B C Ç D Dh E Ë F G Gj H I J K L Ll M N Nj O P Q R Rr S SH T Th U V X Xh Y Z Zh

Semundjet me shkronjen: TH

Thoi në mish, kujdes me këpucët dhe çorapet

Ledian Fezollari, kirurg ortoped Nëse i shkurtoni shumë thonjtë, veçanërisht në anët e gishtave të mëdhenj të këmbëve, po përgatisni terrenin që thoi të hyjë në mish. Kur i shkurtoni thonjtë, nëse prisni dhe pjesët anësore, atëherë thonjtë përkulen, harkohen dhe marrin...

Ja problemet shëndetësore që tregojnë thonjtë tuaj

Thonjtë mund të na japin informacion të rëndësishëm për shëndetin e përgjithshëm. Shpesh anomalitë që shfaqen në thonj kanë si shkak sëmundje të lëkurës apo infeksionet e ndryshme. Por veç kësaj thonjtë mund të jenë tregues i problemeve të tjera...