Aktivitete

Dialogu Ndërfetar – Çfarë besojnë të rinjtë?

Në kuadër të projektit “Dialogu Ndërfetar – Çfarë besojnë të rinjtë?” u zhvillua aktiviteti “follow-up” pranë Qendrës Rinore të Tiranës. Projekt ky i financuar dhe i mbështetur nga European Youth Foundation, Council of...

 

Fuqia e Multimedias – Urat lidhëse ndërmjet Diversitetit Kulturor

“Power of Multimedia – Bridges of Diversity” është projekti i vitit 2016 – 2017, i organizatës “Youth4Society ”, i cili financohet nga Komisioni Europian, nën programin Erasmus+. Partnerët e konsiortumit identifikuan...

 

Ditët e Hapura në gjimnazin Raqi Qirinxhi: Rikthim plot emocione për personalitetet e shquar!

Elena Beta, gazeta “Shëndet +” “Plot emocion rikthimi në gjimnazin “Raqi Qirinxhi” në Korcë, një shkollë me mësues të përkushtuar dhe nxenës të mrekullueshëm. “Ditët e hapura” është një projekt i mbështetur...

 

Ditët e hapura të Shkollës si Qendër Komunitare në shkollën “Raqi Qirinxhi”

Ditët e Hapura të Shkollës Qendër Komunitare Programi Vendi: Shkolla “Raqi Qirinxhi”, Korçë Data: 8.Prill.2017 Fillimi: 11.00 Mbarimi: 12.45 Rendi i aktiviteteve: Aktivitete komunitare përpara fillimit të konferencës dhe vizitë...

 

Takim dypalësh me Inspektoratin Shtetëror të Punës dhe Shërbimeve Shoqërore (ISHPSHSH)

Eneida Mjeshtri Në zbatim të projektit “Përmirësimi i jetës së punës përmes monitorimit të respektimit të së drejtave të punës në 10 kompani call center në Tiranë, Durrës, Vlorë dhe Shkodër”, mbështetur financiarisht...

 

Gjimnazi Aleks Buda, pjesë e trajnimit të TFL mbi çështjet mjedisore

Elena Beta “Duke qenë se ndotja e ajrit është shumë e lartë, tejet mbi normat e lejuara, mendoj se gjithsecili prej nesh duhet të kontribuojë sidomos duke përdorur transportin urban, biçikletën dhe ecjen në këmbë. Në...

 

Gratë në botën e re të punës

Denisa Canameti Ne duhet ta fillojmë ndryshimin në shtëpi dhe që në bankat e  shkollës, në mënyrë që të mos lejojmë të ekzistojë asnjë mjedis ku fëmijët të mësojnë se vajzat duhet të jenë më pak, të kenë më pak dhe...

 

Ngritja e avantazheve të të rinjve përmes inovacionit dhe sipërmarjes sociale

RAISE: “Raising The Advantages of Youth Through Innovation and Social Entrepreneurship”. Është projekti i rradhës i organizatës “Përtej Barrierave”, I cili financohet nga Komisioni Europian. Qëllimi kryesor i këtij projekti është...

 

Barazia gjinore në Shqipëri: Jemi të gjithë të barabartë. Jemi krijesa të Zotit.

E drejtë, jetojmë në një vend demokratik. I vërtetë është po ashtu fakti që BARAZIA GJINORE është një ndër vlerat themelore të zhvillimit demokratik. Por sa i vërtetë është fakti që BARAZIA GJINORE ekziston në Shqipëri....

 

“Mbështet shpresën, lufto për jetën”, aktiviteti në mbështetje të grave me kancer gjiri

Donjeta Zeqa, Europa Donna Albania Europa Donna Albania  dhe YWCA of Albania organizuan në datën 10 mars aktivitetin “Mbështet shpresën, lufto për jetën”.  Përmes këtij aktiviteti u synua të rritet ndërgjegjësimi i shoqërisë...