Agron DomiE-mail: domiagron@yahoo.com

Tel: 0682340668

Kirurg i përgjithshëm, Kirurgji abdominale dhe e gjendrës tiroide e hapur ose laparoskopike

Spitali Rajonal Durrës, Rruga “Aleksandër Goga”, Durrës