Dr. Mira XhixhaMira Xhixha

Tel: 069 21 78210

Email: miraxhixha@yahoo.com

Specializimi: Alergologji

Dr. Mira Xhixha është mjeke alergologe pranë Poliklinikës Qendrore që prej vitit 1999.

Më parë ajo ka punuar edhe si mjeke e përgjithshme (2 vjet ) dhe mjeke pediatre (4 vjet) po në kryeqytet, duke numëruar kështu plot 23 vjet në ushtrimin e profesionit të saj si mjeke.