Esat Bardhoshi (1)Kirurg oro-maksilo-facial

President i Shoqatës Shqiptare të Kirurgjisë Orale dhe Maksilo-faciale

Cel: 068 20 35 071

Tel: 04 25 63 75

E-mail: ebardhoshi@gmail.com

Adresa: QSUT “Nënë Tereza”