Përshtati në shqip për shendeti.com.al: D.Bardhi

Ndonjëherë disa kuti të vogla, ose pak më shumë imagjinatë do ta bëjnë shtëpinë të pastër dhe të rregullt.

Këto foto do t’ju ndihmojnë me ide praktike si si ta mbani shtëpinë të rregullt:

s1

s2

s3

s6

s4

s13

s10

s5

Burimi: Bright Side