Përgatiti për gazetën “Shëndet+” dhe Shëndeti Online: Elena Beta

Të gjithë ata që duan të humbasin disa kile në trupin e tyre duhet të dinë se orët pafund të vrapit  apo një stërvitje rutine nuk mund të kënaqë qëllimet tuaja.

Në vend të kësaj, duhet të provoni të trajnimin e rezistencës i cili përbëhet nga këto ushtrime që do t’ju paraqesim më poshtë. Rezultatet do të jenë të kënaqshme dhe do të vihen re nëse stërviteni rregullisht sipas udhëzimeve mëposhtë.