Përgatiti për gazetën “Shëndet+” dhe Shëndeti Online: Elena Beta

Të gjithë kemi shije të ndryshme ushqimore por kur vjen puna tek të famshmit ata janë të paparashikueshëm. Përtej famës së tyre ata janë njerëz të thjeshtë si të gjithë ne. Krahas darkave dhe drekave të shtrenjta mund të konsumojnë edhe ata ushqime të thjeshta pa i kushtuar shumë vëmendje. Nga një kërkim i shpejtë në instagram mund të kuptoni shumë rreth shijeve të tyre.

 Xhesika Alba 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gwyneth Paltrow

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jesse Tyler Ferguson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miley Crus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Burimi: people