Kategoritë që rrezikojnë më tepër nga pasojat e rënda të gripit

Gripi sezonal ёshtё njё sёmundje infektive qё pёrhapet nga personi nё person nёpёrmjet kollёs, teshtimёs dhe kontakteve tё ngushta. Simptomat e gripit fillojnё papritur dhe mund tё zgjasin nga disa ditё deri nё disa javё. Simptomat mё tё zakonshme janё temperaturё, ethe, kollё, lodhje,dhimbje fyti, koke dhe muskulore. Cilat gjendje … Continue reading Kategoritë që rrezikojnë më tepër nga pasojat e rënda të gripit