Archive for: 360 Smart Bed

Dysheku që të ndalon të gërhasësh (Video)

Përshtati në shqip për Shendeti Online dhe gazeta Shëndet+: Blertina Koka Në momentin që sapo të ka zënë gjumi, nuk ka gjë më të keqe se të zgjohesh nga gërhitja e partnerit. Por, më në fund, duket se ka një zgjidhje. Një...