Kjo video është bërë pak më parë në QSUT. Helikopteri ka transportuar një të sëmurë të cilin e zbritën në tokë një nga pilotet dhe një familjar. Mbasi e zbritën, ka ndejtur shtrirë në tokë në mes të të ftohtit për afër 10 minuta duke pritur ambulancën. Edhe kur ajo erdhi, në të ishte vetëm shoferi siç duket dhe në video dhe asnjë staf mjekësor. Lind habitshëm pyetja si ka mundësi që nuk ka koordinim as për veprimet më minimale? A nuk flet helikopteri me qendrën? A nuk e dinë mjeket që ka një rast urgjent (deri sa vjen me helikopter)? Si mund të lihet tjetri si bagëti në mes të sheshit për 10 minuta?

Nisma kjo video eshte bere pak me pare ne QSUT. Helikopteri ka transportuar nje te semure te cilin e zbriten ne toke nje nga pilotet dhe nje familjar. Mbasi e zbriten, ka ndejtur shtrire ne toke ne mes te te ftohtit per afer 10 minuta duke pritur ambulancen. Edhe kur ajo erdhi, ne te ishte vetem shoferi sic duket dhe ne video dhe asnje staf mjekesor. Habitem si ka mundesi qe nuk ka koordinim as per veprimet me minimale? A nuk flet helikopteri me qendren? A nuk e dine mjeket qe ka nje rast urgjent (deri sa vjen me helikopter)? Si mund te lihet tjetri si bageti ne mes te sheshit per 10 minuta?

Publié par Nisma #Thurje sur lundi 9 janvier 2017