Blertina Koka / Shëndet Online dhe gazeta Shëndet+

Viti i ri erdhi, dhe bashkë me të, edhe mendimet për të ardhur në formë dhe për t’u bërë gati për verën.

Videoja e mëposhtme tregon disa ushtrime të thjeshta që mund t’i bëni çdo ditë dhe do të ndryshojnë pamjen tuaj fizike në më pak se 4 javë. Nuk keni përse të shkoni në palestër apo të blini ndonjë pajisje të veçantë – gjithçka që ju duhet është vendosmëri dhe 10 minuta në ditë…