Kryefaqja Lajm kryesor 7 shenjat që paralajmërojnë për dëmtim nervor

7 shenjat që paralajmërojnë për dëmtim nervor

0
Shpërndaje

Keni dhimbje në vetëm njërën këmbë

Një dhimbje therëse e vazhdueshme, mpirje ose ndjesi si të shpimit me gjilpërë që nis në fundshpinë dhe kalon në gjymtyrët e poshtëm, mund të paralajmërojë për nervin shiatik. Kjo ndodh kur ky nerv dëmtohet ose ngjeshët si nga hernia fiskale ose diabeti.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here