Kryefaqja Lajm kryesor 7 shenjat që paralajmërojnë për dëmtim nervor

7 shenjat që paralajmërojnë për dëmtim nervor

0
Shpërndaje

Jeni më të ngathët se zakonisht

Ndieni sikur kohët e fundit jeni shumë të ngathët në kryerjen e veprimeve? Nëse janë dëmtuar nervat, atëherë mungesa  e koordinimit dhe paaftësia për të mbajtur nën kontroll pozicionin e trupit mund të bëjë që të humbisni kontrollin e lëvizjes dhe të rrëzoheni. Mund të rezultojë gjithashtu që keni një gjendje si Parkinsoni, ku janë dëmtuar qelizat nervore në tru.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here