Kryefaqja Lajm kryesor 7 shenjat që paralajmërojnë për dëmtim nervor

7 shenjat që paralajmërojnë për dëmtim nervor

0
Shpërndaje

 Shkoni gjatë gjithë kohës në tualet

Nervat e dëmtuara mund t’i nisin fshikëzës mesazhe të gabuara, prandaj ndieni nevojën e shpeshtë për të urinuar dhe e keni të vështirë që të zbrazni mirë fshikëzën e urinës. Jeni më të rrezikuar që të vuani nga ky problem nëse keni diabet.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here