Kryefaqja Lajm kryesor 8 simptoma të kancerit të pankreasit që NUK duhet t’i injoroni

8 simptoma të kancerit të pankreasit që NUK duhet t’i injoroni

0
Shpërndaje

Ëmbëlsira juaj e preferuar po ju shkakton të përziera

Mungesa e oreksit është një shenjë tjetër e parë e kancerit të pankreasit. Kjo sepse me rritjen e masës tumorale në stomak, ajo fillon të ushtrojë presion edhe në organet përreth. Pasojat: keni të përziera dhe ndiheni të ngopur edhe nëse keni orë të tëra që nuk keni ngrënë. Madje ngrënia mund të bëhet më e dhimbshme.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here