Kryefaqja Lajm kryesor 8 simptoma të kancerit të pankreasit që NUK duhet t’i injoroni

8 simptoma të kancerit të pankreasit që NUK duhet t’i injoroni

0
Shpërndaje

Urina duket shumë e errët

Urina në ngjyrë të errët është shenjë e dehidratimi, megjithatë mund të jetë edhe ndër shenjat e para të verdhëzës. Duke qenë se masa tumorale bën që të sekretohet më pak bile dhe të rriten nivelet e bilurbinës në gjak, urina fillon të marrë një ngjyrë si kafe.

Nëse, edhe pse keni konsumuar shumë ujë, urina vazhdon të ketë një ngjyrë shumë më të errët se zakonisht, është koha të bëni një kontroll tek mjeku.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here