• Alergologji

  • Pickimi nga insektet, astma dhe alergjia ushqimore, mjekja Xhixho: Ja ç’duhet të dini dhe si ti trajtoni
  • Studimi: Ndryshimet klimatike mund të përkeqësojnë sezonin e polenit
  • Si mund të shmangim alergjitë e stinës sipas ekspertëve?
  • Dr. Sonila Borici: Virozat tek fëmijët, pse ky vit ka patur shpërthim të rasteve
  • Dr. Mira Xhixha
 • Androlog

 • Anatomi patologjike

 • Anestezi-reanimacion

 • Dermatologji

 • Endokrinologji

 • Gastrohepatologji

 • Hematologji

 • Diagnozë me imazhe

 • Kardiokirurgji

 • Kardiologji

 • Kirurgji e përgjithshme

 • Kirurgji maksilo-faciale

 • Lab. klinik-biokimik

 • Mikrobiologji

 • Mjek familje

 • Mjekësi interne

 • Mjekësi ligjore

 • Nefrologji

 • Neurologji

 • Neurokirurgji

 • ORL

 • Obstetrikë-gjinekologji

 • Okulistikë

 • Onkologji

 • Ortopedi-traumatologji

 • Pediatri

 • Pedodonti

 • Pneumonologji

 • Psikiatri

 • Psikiatri e fëmijëve dhe e adoleshentëve

 • Reumatologji

 • Sëmundje infektive

 • Shëndet publik

 • Terapi stomatologjike

 • Toksikologji klinike

 • Stomatologji


 

"Kjo platformë informuese shëndetësore u realizua nga Together for Life me mbështetjen e Popullit Amerikan nëpërmjet Agjencisë së Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID)".
Opinionet e shprehura këtu janë të autorëve dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht pikëpamjet e USAID.