Kryefaqja Gjeni mjekun tuaj Dr. Marsel Haxhia

Dr. Marsel Haxhia

0
Shpërndaje

Dr. Marsel Haxhia

Specialiteti: Embriolog Klinik

E-mail: marselhaxhia@yahoo.it

Cel: 0692199374

Dr. Marles Haxhi është diplomuar si mjek i përgjithshëm pranë Fakultetit të ‘’Mjekësisë së Përgjithshme’’, Tiranë në vitin 2003-2009.

2009-2010 ka kryer një trajnim për Embriologji Klinike dhe Fertilizim In-Vitro në Ankara, Turqi.

Në vitin 2015 është certifikuar si ‘Embriolog Klinik’ nga ’Shoqata Evropiane e Riprodhimit Human dhe Embriologjisë (ESHRE)’. Ndërkohë që në karrierën akademike dr. Marsel Haxhia numëron një sërë publikimesh, referimesh e pjesëmarrjesh në konferenca shkencore, si:

2011 – Pjesëmarrje në konferencën e departamentit të Obstetrike- Gjinekologjisë dhe Fertilizimit In- Vitro, Tiranë 2012.

Pjesëmarrje në konferencën “Laboratory medicine standartization for best diagnostic accuracy”,

Tiranë 2012 – Pjesëmarrje në konferencën “Histologjia dhe Morfologjia Klinike” QSUT,

Tiranë 2013 – Pjesëmarrje në Kongresin e VI të Mjekësisë Perinatalete “Të reja mbi Diagnozën prenatale, Ekografinë, Obstetrikën dhe Infertilitetin” .

2013 – Pjesëmarrje në kongresin “Controversies in Obstetrics, Gynecology and Infertility” Viene, Austri.

2014 – Pjesëmarrje në “30th Annual Meeting of the European Society of Human Reproduction and Embryology” në Mynih, Gjermani.

2015 – Pjesëmarrje në “31th Annual Meeting of the European Society of Human Reproduction and Embryology” , Lisbonë, Portugali. 2015 Pjesmarrje në Kursin “What a clinical embryologist should knoë on the daily practice” pjesë e Kongresit të ESHRE, Lisbonë, Portugali.

2016 – Pjesëmarrje ne Kongresin “ 11th Alpha Scientist Conference” Copenhagen, Danimarke.

2011 – Prezantimi i punimit “Fertilizimi in-Vitro” në konferencën e departamentit të Obstetrike Gjinekologjisë dhe Fertilizimit in-Vitro.

2012 – Prezantimi i punimit “Teknika e riprodhimit te asistuar” në konferencën “Laboratory medicine standartization for best diagnostic accuracy”.

2012 – Prezantimi i punimit: “ICSI në infertilitetin mashkullor” në konferencën “Histologjia dhe Morfologjia Klinike” QSUT.

2013 – Botimi në librin e abstrakteve te Kongresit të VI të Mjekësisë Perinatalete “Të reja mbi Diagnozën prenatale, Ekografinë, Obstetrikën dhe Infertilitetin” te tre punimeve:

  • “ICSI në infertilitetin mashkullor: efektet e tij në përqindjet e suksesit” – si emër i parë.
  • “ICSI- injektimi intracitoplazmik i spermatozoidit dhe përqindjet e suksesit” – si emër i dytë.
  • “Trajtimi i infertilitetit te meshkujt azoospermike” – si emër i dytë.

2013 – Prezantimi i 2 posterave në kongresin “Controversies in Obstetrics, Gynecology and Infertility” Viene, Austri :

  • “Male Infertility; Its Effect in ICSI Success Rates Compared to Non-male infertility: A Case Control Study”.
  • “ICSI outcome on women 40 years old and over: a retrospective study”.

2014 – Pjesëmarrës në punimin “LATE FOLLICULAR VERSUS LUTEAL PHASE RANDOM START OVARIAN STIMULATION FOR DONOR EGG IVF CYCLES” në kongresin “The 20th World Congress on Controversies in Obstetrics,Gynecology & Infertility”, Paris, Francë.

Për sa i përket punës, dr. Marles Haxhia, numëron mbi 6 vite eksperiencë, ndërkohë që aktualisht, nga viti 2014 e në vazhdim punon si emriolog klinik pranë një spitali privat.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here