Kryefaqja Shendeti a-z A Gjithçka duhet të dini mbi aneminë: Shkaktarët, komplikacionet, trajtimi…

Gjithçka duhet të dini mbi aneminë: Shkaktarët, komplikacionet, trajtimi…

0
Shpërndaje

Adoleshentët dhe anemia

Nëse një adoleshent ndihet shpesh i lodhur, anemia mund të jetë shkaku. Adoleshentët janë më të rrezikuar nga anemia si pasojë e mungesës së hekurit për shkak të rritjes së shpejtë në këtë moshë. Vajzat adoleshente janë më të predispozuara të preken nga anemia për shkak të ardhjes së ciklit menstrual.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here