Kryefaqja Box 4 Ju janë ënjtur këmbët? Ja cilat mund të jenë shkaqet

Ju janë ënjtur këmbët? Ja cilat mund të jenë shkaqet

0
Shpërndaje

Keni infeksion

infeksion-ne-kembe

Infeksioni bakterial ose fungal në këmbë mund të shkaktojë plagë në lëkurë dhe inflamacion. Konsultohuni me një doktor që t’ju rekomandojnë ndonjë antibiotik për heqjen e infeksionit dhe çënjtjen e këmbëve.

 Burimi: Prevention.com / https://shendeti.com.al/

 

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here