Moshimi është një proces jetësor, lufto kundër diskriminimit lidhur me moshën

Sot është Dita Botërore e të Moshuarve. Për t’i vlerësuar kujtoni shprehjen: “Kur vdes një i moshuar, nuk vdes një njeri, por shuhet një bibliotekë tepër e madhe”. Moshimi ose plakja është një proces fiziologjik dhe natyror gjatë të cilit ndodhin një seri ndryshimesh. Shumë të moshuar mbesin aktivë dhe plotësisht të pavarur deri në … Continue reading Moshimi është një proces jetësor, lufto kundër diskriminimit lidhur me moshën