“Të dobësohesh shëndetshëm”, Mirela: Dieta që më dyfishoi peshën

Mirela Andoni, personi i tretë që merr pjesë në programin “Të dobësohesh shëndetshëm” organizuar nga “Te Stela Resort”, është 35 vjeçe, nënë e dy fëmijëve. Ajo është 160 cm dhe peshon 94 kg. Për “Shëndet+”, Mirela tregon se peshën më të madhe e mori pas një diete që bënte një vit më parë. Pas përfundimit … Continue reading “Të dobësohesh shëndetshëm”, Mirela: Dieta që më dyfishoi peshën