Dr. Lluka Heqimi: Mbipesha, shkaqet dhe si mund të trajtohet

Doktor Lluka Heqimi, pjesë e stafit “Te Stela Resort“, flet lidhur me obezitetin, shkaqet dhe ç’mund të bëhet. Doktor, obeziteti është një problem mbarëbotëror, a e ka fajin vetëm kequshqyerja? Obeziteti është një problem në kompleksitet. Një ndër problemet kryesore është mungesa e aktivitetit fizik. Erdhi një kohë kur njerëzit filluan t’i bëjnë të gjitha … Continue reading Dr. Lluka Heqimi: Mbipesha, shkaqet dhe si mund të trajtohet