Kryefaqja Gjeni mjekun tuaj Dermatologji Dr. Entela Dhima

Dr. Entela Dhima

0
Shpërndaje

Specialiteti: Dermatologji

Entela DhimaTelefon: 069 21 69 571

Email: edhima@hotmail.com

Doktoreshë Entela Dhima ka mbaruar Fakultetin e Mjekësisë në vitin 1994 dhe më pas ka kryer specializimin për dermatologji. Për tre vjet ka punuar si dermatologe në qytetin e Korçës.

Në vitin 2004 shpërngulet në Tiranë ku fillon punë në Qendrën e Specialiteteve Nr. 2, ku ndodhet edhe sot.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here