Portali Covid 19 Albania - Shendeti.com.al

TESTE TË KRYERA

43203

RASTE POZITIVE

5750

TË SHËRUAR

3054

HUMBJE JETE

176

AKTUALITET

Vdesin në një ditë dy vëllezër në Kosovë nga koronavirusi!

Koronavirusi u ka marrë jetën dy vëllezërve në Kosovë në një ditë. Raportohet se 2 vëllezër që ishin haxhi, Mustafë Zekaj dhe Zekë Zekaj, të...

Pyet Mjekun: Dërgoni pyetjen tuaj

Pyetje & Përgjigje

Një hapësirë për lexuesin tonë, nga ku mund të dërgojnë pyetjet dhe shqetësimet e tyre, për të cilat do të marrin përgjigje nga mjekët tanë.

MJEKU JUAJ

Leximi i celularit shtrirë? Ja ç’ndodh me kockat tona!

Pyetje nga lexuesit: Mirëmëngjes, Gazeta Shëndeti! Kisha një pyetje për mjekët: leximi i celularit shtrirë për kohë të gjatë a ndikon në strukturën kockore...

PYET MJEKUN

Kopertina 1 nëntor 2019

shendeti.com.al

VIDEO

LIFESTYLE

SHENDETI A-Z

STUDIME DHE RAPORTE

DIETA

Sheqeri i lartë i gjakut: Çfarë të hani, çfarë të shmangni...

Francesca Basha, nutricioniste Hiperglicemia është një gjendje patologjike që prek shumë njerëz, por që mund të kontrollohet dhe shpesh kurohet edhe në tryezë. Le të...

FITNESS

Aktiviteti fizik ndikon pozitivisht në sistemin nervor

Gazetare: Klevisa GJIKA Ushtrimet fizike ndihmojnë për një shëndet më të mirë. Këtë e dëgjojmë vazhdimisht dhe nuk duhet ta mënjanojmë nëse duam të jemi...

ESTETIKË

Kruarja e kokës/ Pse mund të jetë duke ndodhur

Kruarja e kokës mund të nxitet nga shumë faktorë, të njohur apo jo. Disa nga këta faktorë janë: Zbokthi Kruarja e kokës është një tregues i...

MJEKËSI ALTERNATIVE

SHENDETI MENDOR

Aktiviteti fizik ndikon pozitivisht në sistemin nervor

Gazetare: Klevisa GJIKA Ushtrimet fizike ndihmojnë për një shëndet më të mirë. Këtë e dëgjojmë vazhdimisht dhe nuk duhet ta mënjanojmë nëse duam të jemi...

SHENDETI RIPRODHUES

Prezantohet Raporti/ Popullsia po plaket, lindshmëria ka rënë, ligj i mangët

Denisa Canameti Shoqata Together for Life, me mbështetjen e Westminster Foundation for Democracy (WFD)  ka përfunduar hartimin e raportit “Normat e ulëta të lindshmërisë dhe...

SHKENCË

Kompania shqiptare po krijon aplikacionin për të luftuar koronavirusin

Një aplikacion për COVID-19 po krijohet nga një kompani shqiptare e quajtur 1UP për llogari të një shteti evropian. I ftuar në studion e Ilva...

GJENI MJEKUN TUAJ

FËMIJËT

FEMRAT

MESHKUJT

TË MOSHUAR

KUZHINE

TURIZEM MJEKSOR

VIP SHËNDET

AKTIVITETE

"Kjo platformë informuese shëndetësore u realizua nga Together for Life me mbështetjen e Popullit Amerikan nëpërmjet Agjencisë së Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID)".
Opinionet e shprehura këtu janë të autorëve dhe nuk pasqyrojnë domosdoshmërisht pikëpamjet e USAID.