Kryefaqja Gjeni mjekun tuaj Kirurgji maksilo-faciale Dr. Esat Bardhoshi

Dr. Esat Bardhoshi

0
Shpërndaje

Esat Bardhoshi (1)Kirurg oro-maksilo-facial

President i Shoqatës Shqiptare të Kirurgjisë Orale dhe Maksilo-faciale

Cel: 068 20 35 071

Tel: 04 25 63 75

E-mail: ebardhoshi@gmail.com

Adresa: QSUT “Nënë Tereza”

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here