Lëng kivi
- 8 kivi,
- 3 mollë jeshile,
- ½ kastravec,
- 1 grusht gjthe nenexhik,
- pak xhenxherfill,
- 4 kuba akulli.
Lëng me sallatë jeshile
Përbërësit:
- 3 gjethe lakër jeshile,
- 4 gjethe marule,
- 1 grusht spinaq,
- ½ limon,
- 2 mollë jeshile
- Vendosini përbërësit në shtrydhëse frutash dhe konsumojini pa kaluar shumë kohë nga përgatitja. Për ta bërë më të ëmbël shtojini një panxhar.
Lëng i përzier perimesh
- ½ filxhan spinaq,
- 1 kastravec,
- 1 mollë jeshile,
- 2 gjethe selino,
- pak majdanoz,
- 1 lugë lëng limoni,
- 1 lugë çaji xhenxherfill të freskët.