Kryefaqja Femrat 5 shenjat që paralajmërojnë se zemra nuk po funksionon aq mirë sa...

5 shenjat që paralajmërojnë se zemra nuk po funksionon aq mirë sa duhet

0
Shpërndaje

Përshtati në shqip: Blertina Koka

Shenjat për problemet me zemrën shpesh janë “tinëzare” dhe të pakuptueshme. Ndodh shpesh që simptomat e sëmundjeve të zemrës të mos vihen re ose të anashkalohen, sidomos nëse jeni në moshë të re.

Pavarësisht gjinisë apo moshës, është e rëndësishme të mos i injoroni disa nga shenjat që paralajmërojnë për probleme me zemrën. Ja cilat janë:

Shfletoni galerinë

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here