Kryefaqja Lajm kryesor 6 bimë mjekësore në një vaj të vetëm – për një zemër...

6 bimë mjekësore në një vaj të vetëm – për një zemër të shëndetshme

0
Shpërndaje

Është dokumentuar në mënyrë të plotë se sëmundjet kardiovaskulare janë shkaku madhor i vdekjes së parakohshme në shumicën e popullsive të Evropës. Zemra mund të preket nga sëmundje të ndryshme, që shkaktohen nga faktorë të paidentifikueshëm dhe faktorë të modifikueshëm.

Për problemet madhore të zemrës dhe të gjakut, herbalistët spanjoll dhe francez, ju rekomandojnë vajin bimor me 6 bimë. Për një zemër apo “motor” të fuqishëm.
6 bimë mjekësore në vajin natural Activity.

Vaji është prodhim francez i certifikuar. Ai shton imunitetin e trupit dhe organizmit, zhbllokon arteriet e bllokuara, edhe nëse jeni bërë operim vaji është mirë
të përdoret. Është i provuar në shumë pacientë në botë, ku vaji me 6 bimë ka dhënë rezultate të shkëlqyera. Përdoret edhe për të sëmurët që vuajnë nga sëmundjet e zemrës të cilë janë edhe me diabet, tension dhe që kanë trashje gjaku në pjësë të ndryshme në
trup. Të kemi gjakun në parametrat që kërkohen në organizëm nuk është rastësi, por pak investim.

Rekomandohet të merren 8 litra në vit, për një zemër të fortë.
Përdorimi: 2 herë në ditë nga një lugë kafe. Ndërsa, për personat me moshë më të madhe se 50 vjeç përdoret 3 herë në ditë, pas ushqimit.

Sasia: 1 Litër. Çmimi: 70 Euro. Transporti falas kudo që jeni. Cel: 069 20 69 981

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here