Kryefaqja Aktualitet A ndihmojnë vaksinat kundër pneumonisë në parandalimin e COVID-19?

A ndihmojnë vaksinat kundër pneumonisë në parandalimin e COVID-19?

0
Shpërndaje

Sipas studimeve që janë bërë koheve të fundit mendohet se vaksinat që janë bërë kundër pneumonisë nuk ndihmojnë në parandalimin e infektimit nga COVID-19. Ky është një virus i ri dhe i panjohur, ndaj është e nevojshme krijimi i një vaksine të re e cila do të ndihmonte në parandalimin e sëmundjes. Shkencëtarët po merren me krijimin e vaksinës që do të bëjë të mundur parandalimin e infektimit nga COVID-19.

 

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here