Kryefaqja Box 5 Dieta emergjente 3 ditore: Patate dhe kos

Dieta emergjente 3 ditore: Patate dhe kos

0
Shpërndaje

Me këtë dietë mund të bini rreth 2-3 kg në 3 ditë:

Dita e parë

Mëngjesi: 1 patate e zier pa krip, 1 gotë kos
Dreka: 2 patate të ziera pa krip, 1 gotë kos
Darka: 2 gota jogurt

Dita e dytë

Mëngjesi: 1 gotë kos
Dreka: 2 patate të ziera pa krip, 1 gotë kos
Darka: 1 patate të zier pa krip, 1 gotë kos

Dita e tretë

Mëngjesi: 1 patate të zier pa krip
Dreka: 1 patate të zier pa krip, 1 gotë kos
Darka: 1 gotë kos.

Kujdes! Dietat janë të varfra në vlera ushqyese. Duhet të konsultohenin me një mjek para se të nisni një dietë. Kujdesi në ushqim dhe aktiviteti i rregullt fizik janë dy pikat kyçe të humbjes në peshë dhe të qënit i shëndetshëm.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here