Kryefaqja Box 5 Disa mënyra si të qëndroni në formë

Disa mënyra si të qëndroni në formë

0
Shpërndaje

Të qëndruarit aktiv është një domosdoshmëri e shëndetit, veçanërisht me kalimin e moshës. Të qëndruarit në formë do t’ju aktivbëjë të ndiheni më të rinj e të shëndetshëm dhe do të përmirësojë dukshëm mirëqenien tuaj të përgjithshme.

  • Në ditët me diell mundohuni të dilni sa më shumë jashtë, në mënyrë që të merrni mjaftueshëm vitaminë D.
  • Vrapimi është një mënyrë shumë e mirë për t’ju bërë aktiv. Bëni vrap të paktën 15 minuta në ditë dhe do të jeni energjik gjatë gjithë ditës.
  • Bëni aktivitet fizik çdo ditë. Aktiviteti fizik në natyrë është mënyra më e mirë për t’ju bërë aktiv dhe rrit mirëqënien.
  • Pini shumë ujë. Kjo gjë do t’ju mbajë të hidratuar mjaftueshëm dhe do të ndiheni më të freskët.
  • Hani në mënyrë të shëndetshme, në mënyrë që të mbani një peshë optimale dhe të qëndrueshme.

Përshati në shqip për “Shëndet+”: Daniela Bardhi

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here