Kryefaqja Gjeni mjekun tuaj Kirurgji e përgjithshme Dr. Agron Domi

Dr. Agron Domi

0
Shpërndaje

Agron DomiE-mail: domiagron@yahoo.com

Tel: 0682340668

Kirurg i përgjithshëm, Kirurgji abdominale dhe e gjendrës tiroide e hapur ose laparoskopike

Spitali Rajonal Durrës, Rruga “Aleksandër Goga”, Durrës

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here