Kryefaqja Gjeni mjekun tuaj Neurologji Dr. Artan Haruni

Dr. Artan Haruni

1
Shpërndaje

Neuropediatër, specialist EEG, (I certifikuar nga ILAE- Liga Ndërkombëtare Kundër Epilepsive), mjekimi i epilepsive dhe problemeve të tjera neurologjike tek fëmijët.

Master: Konvulsionet tek fëmijët

Doktoratura: Epilepsitë tek fëmijët

Adresa: Poliklinika e Specialiteteve nr.3, Tiranë

Cel: 0682066561

e-mail: artanharuni@hotmail.com

 

1 Koment

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here