Kryefaqja Gjeni mjekun tuaj Neurokirurgji Dr. Gentian Kaloshi

Dr. Gentian Kaloshi

2
Shpërndaje

Tel: 068 33 92 625 (mobile) QSU “Nënë Tereza” , Rr. e Dibrës 372 – Shërbimi i Neurokirurgjisë

Shpërndaje
Artikulli MëparshëmSuplementi 01 maj 2014
Artikulli TjetërDr. Llambi LEKA

2 Komente

  1. Doctor i nderuar mundemi te kontaktoi permes imelles dhe ta lem nje takim per nje hall qe kam me vllaun tim,i cili ka garden 3 te tumorit ne tru,Te lutem shume lema nje termin sa me shpejt qe te jete e mundur me respekt Ismajl Hajdari

  2. Doctor i nderuar mundemi te kontaktoi permes imelles dhe ta lem nje takim per nje hall qe kam me vllaun tim,i cili ka garden 3 te tumorit ne tru,Te lutem shume lema nje termin sa me shpejt qe te jete e mundur me respekt Ismajl Hajdari tel 049 132 175,044482827

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here