Kryefaqja Gjeni mjekun tuaj Obstetrikë-gjinekologji Dr. Lindita Myzyri

Dr. Lindita Myzyri

3
Shpërndaje

Emri: Lindita Myzyri

Specialiteti: Obstetër-Gjinekologji

Lindita MyzyriTel: 069 20 51 921

E-mail: lindita_myzyri@hotmail.com

Biografia

Dr. Lindita Myzyri punon si mjeke gjinekologe, pranë konsultorit të gruas në Qendrën Shëndetësore Nr.3 në Tiranë.

Specializimin për Obstetër-Gjinekologji e ka kryer në Greqi, ndërkohë që tashmë numëron rreth 30 vjet eksperiecë në punë e saj.

Më parë ka punuar në Vlorë dhe Himarë.

3 Komente

  1. Doktoresha, eshte jo vetem mjeke shume e mire, por nje njeri i jashtezakonshem, ne kerkimit te perfeksionimit ne cdo aspekt! Gezon respekt e dashuri nga pacientet e koleget! Studioja e saj modeste ka kaq shume histori njerezore brenda, sa te rremben… foto me pacientet e bebat e tyre…urata…miresi e dashuri pa fund… Veshtire se mund te krijohet thjesht nje profil mjeku per te… Duhen faqe te tera e perseri risku per te qene profil i cunguar eshte i madh!

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here