Kryefaqja Gjeni mjekun tuaj Dr. Sabjan Memishaj

Dr. Sabjan Memishaj

0
Shpërndaje

Dr. Sabjan Memishaj, mjek kardiokirurg

Specializimi: Kardiokirurgji

E-mail: sabjanmemishaj@yahoo.com

00355 69 234 77 19

Viber 00386 49 315 735

Facebook: Op.Dr.Sabjan Memishaj

Dr. Sabjan Memishaj është specialist i kardiokirurgjisë (kirurg zemre) që prej vitit 2009. Ka kryer specializim dhe në një nga qendrat më të mira të kardiokirurgjisë në Itali (Spitali “Carlo Poma”, Mantova, Itali). Nga viti 2009-2013 ka qenë kirurg operator në një nga spitalet më të mirë privat në Tiranë.

Në periudhën 2011-2013 ka qenë përgjegjës i repartit të Kirurgjisë Kardiake dhe Vaskulare në të njëjtin spital privat në Tiranë. Nga viti 2013 e në vazhdim po jep kontributin e tij pranë Kardiokirurgjisë në Kosovë, Prishtinë.

Dr. Sabjan Memishaj është  një nga dy kirurgët që hapen dhe funksionalizuan klinikën e kardiokirurgjisë në Qendrën Klinike Universitare Kosovë në vitin 2015. Aktualisht vazhdon të jetë kardiokirurg në QKUK. Ka kryer të gjitha llojet e operacioneve të zemrës dhe të enëve të gjakut. Është autor i shumë publikimeve kombëtare dhe ndërkombëtare. Pjesëmarrës referues ne konferenca kombëtare dhe ndërkombëtare./ Shendeti.com.al

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here