Kryefaqja Gjeni mjekun tuaj Dr. Silvana Sadria

Dr. Silvana Sadria

0
Shpërndaje

Dr. Silvana Sadria

Mjeke pneumologe

Kontakt: +355 68 225 9448

Silvana Sadria është  diplomuar në vitin 2000 si mjeke e përgjithshme pranë Universitetit të Tiranës dhe specializuar për sëmundje pulomnare pranë Spitalit “Shefqet Ndroqi” Tiranë më 2007.

Akualisht ajo punon si mjeke pneumologe pranë Dispanserisë Tiranë, ndërkohë që më parë ka punuar si mjeke pranë Spitalit Infektiv Pukë, mjeke pranë Institutit të Shëndetit Publik Tiranë dhe shefe e Sektorit të Kujdesit Shëndetësor Parësor.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here