Kryefaqja Gjeni mjekun tuaj Obstetrikë-gjinekologji Dr. Elton Peci

Dr. Elton Peci

0
Shpërndaje

elton peciObstetër-Gjinekolog – Fertilizim in Vitro – Kirurgji – Histeroskopi – Laparoskopi – Ekografi – Ekografi 3D/4D – Monitorizim shtatzënie dhe lindje – Kolposkopi – Onkologji gjinekologjike

Celular: 069 82 97 017

E-mail:  eltonpeci1977@yahoo.it

Specialitetet: Obstetrike-Gjinekologji

Kualifik Elton Peci

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here