Kryefaqja Box 6 Fenomeni: Seks anal, për të ruajtur virgjërinë

Fenomeni: Seks anal, për të ruajtur virgjërinë

2
Shpërndaje

Evin Dani, androlog

Evin DaniTë flitet për seksin nuk është më tabu, turp jo e jo. Evin Dani mjek androlog,shprehet se ka patur raste ku vajzat, gjatë konsultave, kanë pranuar që kanë kryer seks anal me qëllim që të mos humbasin virgjërinë. Pavarësisht se flitet për seksin, lidhjet janë më të hapura, e të rinjtë tregohen mendjehapur në kafe, në fakt në mendjen e tyre vazhdojnë ta konsiderojnë virgjerinë si një gjë të shenjtë dhe të shtrenjtë. Kjo është një marrëveshje e heshtur midis femrave dhe meshkujve. Vajzat e dinë këtë tipar të meshkujve shqiptar ndaj tregohen të kujdesshme në këtë drejtim. Ato bëjnë seks anal dhe oral në mënyrë që të ruajnë virgjërinë. Është zgjedhje e tyre, nuk është e dënueshme, as nuk themi që e rekomandojmë. Në punën tonë, ajo që na intereson dhe që e rekomandojmë është përdorimi i lubrifikantëve që ky lloj seksi të mos jetë traumatik.

2 Komente

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here