Kryefaqja Gjeni mjekun tuaj Shëndet publik Dr. Hysni Dankshi

Dr. Hysni Dankshi

2
Shpërndaje

Hysni DankshiHysni Dankshi është mjek dhe specialist i Mjekësisë Alternative.

Ka një përvojë shumëvjeçare, e pasuruar me pjesëmarrje në aktivitete dhe takime ndërkombëtare, si: në Maqedoni, Mal të Zi, Turqi, Hungari, Tunizi etj.

Në qershor 2008 krijoi Shoqatën e re të Mjekësisë Alternative Shqiptare ku u zgjodh dhe President i Shoqatës.

Kontakt: 0695238127

2 Komente

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here