Kryefaqja Box 4 Përfundon procesi i anketimit të prindërve në 43 kopshte të Tiranës!

Përfundon procesi i anketimit të prindërve në 43 kopshte të Tiranës!

0
Shpërndaje

Përfundon  procesi i anketimit të prindërve në 43 kopshte të Tiranës, i kryer në zbatim të projektit ” Lëviz për kopshtin tim”, mbështetur financiarisht nga qendra “Lëviz Albania”.

Ky anketim u zhvillua gjatë muajve  Shkurt – Mars  dhe ka për qëllim të masë opinionin e prindërve për perceptimin e kënaqësisë lidhur me kushtet fizike, infrastrukturore, të sigurisë, higjienës dhe popullimit të 43 kopshteve publike të Tiranës.

Përzgjedhja e kopshteve është bazuar në listën e konfirmuar nga Ministria e Arsimit dhe QEZHEF, ku përfshihen zonat:  Babrru, Allias, Kinostudio, Tirana e re apo Selita, Lapraka  Instituti dhe Tirana Qendër.

Të dhënat dhe përfundimet nga ky proces do të bëhen me dije në muajt në vazhdim. /shendeti.com.al

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here