Kryefaqja Gjeni mjekun tuaj Mjekësi interne Prof. Asc. Dr. Kristi Morcka

Prof. Asc. Dr. Kristi Morcka

2
Shpërndaje
Prof.asc.dr. Kristi Morcka

Ka përfunduar studimet më 1970-n në Fakultetin i Mjekësisë në Tiranë.

1972-1990 Pedagog i Fakultetit të Mjekësisë, Tiranë, Departamenti i sëmundjeve të brendshme, njëkohësisht dhe mjek reumatolog në këtë shërbim.

Prof.asc.dr. Kristi Morcka
Prof.asc.dr. Kristi Morcka

Mbi 40 punime shkencore mbi antikorpet antinukleare dhe sëmundjet autoimune.

Bursë nga Organizata Botërore e Shëndetësisë në Universitetin LUND, Suedi dhe vizita studimore në “Karolinska Institute” në Stokholm dhe “Gottemborg University”.

1990-1995 Ka ushtruar profesionin e tij në Laboratorin Imunologjik të Spitalit Universitar të Janinës dhe gjithashtu mjek në Reumatologjinë Klinike.

1995-2010 Bashkëpunëtor shkencor në Universitetin e Athinës dhe gjithashtu mjek reumatolog në Spitalin Universitar Laiko të Athinës.

Anëtar i Shoqatës së Reumatologëve të Greqisë.

Pjesëmarrës në të gjitha kongreset panhelenike dhe paneuropiane të Reumatologjisë. Tashmë Prof. Asc. Kristi Morcka ofron shërbimet e tij në “Medivia Clinic”.

  • Kontakt: +35542323334; +355693252303,
  • Email: info@medivia.al, Web: www.medivia.al;
  • Rruga Donika Kastrioti, Vila Nr.1, mbrapa kullave binjake, Tiranë, Albania.

2 Komente

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here