Kryefaqja Aktualitet Qendra Sizmiologjike Europiane e Mesdheut: Kurrë nuk kemi parë një shkallë kaq...

Qendra Sizmiologjike Europiane e Mesdheut: Kurrë nuk kemi parë një shkallë kaq të lartë të tërmeteve, në të njëjtin rajon

0
Shpërndaje

Qendra Sizmiologjike Europiane e Mesdheut me anë të një postimi shprehet se nuk kanë qenë kurrë dëshmitarë të tërmeteve, në një shkallë kaq të lartë, të ndjera në të njëjtin rajon.

Në postim shkruhet se është një kohë tepër shqetësuese dhe vështirë për njerëzit e prekur nga tërmeti dhe shtojnë se të gjithë janë me ne.

 

“Since the launch of LastQuake app in 2014, we have nerver witnessed such a high rate of felt earthquakes in the same region.

This is very unnerving and difficult time for people affected by Albania Earthquake and our all toughts are with you. Stay safe”, shkruhet në postim.

“Që prej fillimit të aplikacionit LastQuake në 2014, kurrë nuk kemi parë një shkallë kaq të lartë të tërmeteve që janë ndjerë në të njëjtin rajon.

Kjo është një kohë shumë e paqartë dhe e vështirë për njerëzit e prekur nga lëvizjet e tokës në Shqipëri. Jemi pranë jush. Qofshi të sigurt”, shkruhet në postim.

LËR NJË MESAZH

Please enter your comment!
Please enter your name here